Skip Navigation Links
Mjete për përdorimin e kësaj faqeje

Klikoni një nga lidhjet e mësipërme, ose vazhdoni të lexoni më poshtë në këtë faqe, për të mësuar për mjetet ndihmëse për përdorimin e kësaj faqeje.

Ndihmë për të instaluar Acrobat® Reader®

Klikoni këtu për të instaluar Acrobat® Reader® nga faqja zyrtare e Adobe.

Adobe® Acrobat® Reader® është një program i cili mund të startohet nga një browser (p.sh. Internet Explorer) dhe mundëson hapjen apo shtypjen (printimin) e leksioneve nga Bibla, të cilat janë në formatin PDF.  Nëse doni të mësoni më shumë për formatin PDF, mund të klikoni këtu.  Programi Acrobat® Reader® ofrohet falas nga faqja zyrtare e Adobe, si për platformën Windows®, ashtu edhe për Macintosh.  Duke klikuar këtu, mund të filloni ta instaloni në kompjuterin tuaj.


E Vërteta Për Sot, link-u grafik

Truth for Today

Nëse doni të keni një lidhje për biblecourses.com në faqen tuaj në internet, ju lutemi të përdorni link-un graphic që gjendet më sipër.  Nëse e përdorni atë, lidheni me adresën: http://www.biblecourses.com.  Lutemi të na dërgoni një mesazh në adresën webmaster@biblecourses.com, për të na treguar cila është faqja, në të cilën vendosët link-un e biblecourses.com.